Personale

Bianca
Bianca

Indehaver af Bhair

Bianca går på barsel den 14 april 2018


Bianca blev færdiguddannet med den 4 årige frisør uddannelse i 2009 og har været selvstændig siden 2010.

Uddannet Wella MasterColorExpert 2016

Hun har efterfølgende udviklet sig som frisør, med diverse kurser hos blandt andre: Sebastian, Nioxin, Wella Professionals, GHD og L'Oréal Professionnel.

Bianca sætter fokus på altid at være opdateret inden for de nyeste teknikker så du altid får den bedste behandling, og vil derfor fortsat deltage i nye spændende kurser.

I 2013 deltog Bianca i Trendvision konkurrence hos Wella som hun vandt.

Bianca lægger vægt på omhyggelighed, velvære, individuel rådgivning, samt produkt forståelse.

Jeanette Rossing
Jeanette Rossing

*velkommen til Jeanette*

Jeanette starter den 01/02/2018 hos Bhair

Jeanette er færdig uddannet frisør med den 4 årige uddannelse i 2008 og har siden 2011 drevet sin egen frisørsalon i Måløv.

Jeanette er uddannet Wella MasterColorExpert i 2014.

Hun elsker at holde sig opdateret med de sidste nye trends og er meget engageret i sit arbejde. Har bla. deltaget i kurser hos Sebastian, Nioxin, Wella, GHD og mange flere.

Jeanette er altid smilende, imødekommende og lægger stor værdi i at lytte og forstå kundens behov, så man finder frem til den helt perfekte løsning.

Emilie Therkildsen
Emilie Therkildsen

Frisørassistent hos Bhair

Emilie holder ferie i uge 5 og 6 2018

Emilie er uddannet med den 4 årige frisør uddannelse og har ligeledes en omhyggelig tilgang til faget som gør at du får en frisør der lytter til dine behov.

Hun har deltaget I diverse kurser i hos : Goldwell, Balayage/frihåndteknikker, Sasson academy 16, Salon international 16, GHD og Wella professionals. Dette giver hende viden inden for nyeste trends, god produkt kendskab samt en dyb forståelse for kundepleje.

Emilie interesserer sig fagligt for altid at udvikle sig inden for sit fag og er engageret i at give dig en god service samt kundepleje.

Som person er Emilie altid smilende og positiv. Hendes omhyggelighed samt dedikeret tilgang til frisørfaget gav hende en bestået svendeprøve med ros.


Stella Mørch Hansen

Velkommen til Stella.

Stella starter i Bhair mandag den 6/8-2018.

I kan finde Stella i salonen hver mandag fra kl 9-15.

Stella har været frisør i mange år i Ballerup og glæder sig til at komme tilbage og tage imod nye og gamle kunder.